SJ Church - шаблон joomla Оригами

  •  
  •  
  • twiter
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 18:10

ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΡΕΦ/ΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ"

              Την Πέμπτη 23 Μαρτίου του 2017 και ώρα  9:39 πμ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του βρεφονηπιακού  μας  σταθμού η εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821.
            Τα παιδιά των Μεταβρεφικών  τμημάτων  καθώς και των  τμημάτων  των Προνηπίων ντυμένα με παραδοσιακές στολές  και  μέσα από θεατρικά  δρώμενα, ποιήματα, τραγούδια και  παραδοσιακούς χορούς,  κατάφεραν  να μας μεταφέρουν στο κλίμα της  εποχής αυτής και να σκορπίσουν ρίγη συγκινήσεως στους γονείς και στους προσκεκλημένους.
            Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, Αιδεσιμολ.  Οικ. π.Χρήστος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής Πρωτ. π.Νικόλαος Γιαννακίδης , η εκπρόσωπος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κα Ελένη Νασέλου,  η εκπρόσωπος του Βαφειαδακείου Ιδρύματος  κα Παναγιώτα Γκίκα, η Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κα Μαρία Παπαπαναγιωτάκη και η Δημοτική Σύμβουλος  Αγίων Αναργύρων Καματερού κα Τζένη Ζαλακούδη- Ξυδή.  

Top

Επικοινωνία

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λ. Δημοκρατίας 50  Τ.Κ.  135 61
Τηλ. 210-2611689
Φαξ: 210 - 2631492

email: i.n.ag.anargyron.at@gmail.com