SJ Church - шаблон joomla Оригами

  •  
  •  
  • twiter
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 07:59

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΟΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

            Στις 7 Ιουνίου του 2017 και ώρα 7:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του βρεφονηπιακού μας σταθμού  «Βαφειαδάκειον», η καλοκαιρινή εορτή του σχολείου. Την έναρξη της γιορτής  έκανε ο πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαος Γιαννακίδης  καλωσορίζοντας τους  γονείς και τους  προσκεκλημένους   και στην συνέχεια έδωσε  το λόγο στον Πρωτ. Βασίλειο Βαϊλάκη εκπρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών  κ.κ. Ιερώνυμο Β΄, στον κ. Πέτρο Δασκαλέα εκπρόσωπο του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη και στην κα Τζένη Ζαλακούδη-Ξυδή, εκπρόσωπο του Δημάρχου του Δήμου Αγ. Αναργύρων–Καματερού, για ένα σύντομο χαιρετισμό.
            Ακολούθησαν μέσα σε κλίμα χαράς και κεφιού χορευτικά δρώμενα  από τα μικρά μας παιδιά  με μουσική εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο και από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο, δημιουργώντας  σε όλους μια διάθεση καλοκαιριού και ξενοιασιάς.
            Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή των αναμνηστικών στα παιδιά που αποφοίτησαν από τον Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαο Γιαννακίδη και από τον κ. Πέτρο Δασκαλέα.
            Τέλος προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές από αλμυρά και γλυκά  εδέσματα και τα μικρά παιδιά  διασκέδασαν με  την κουκλοθεατρική παράσταση από το θίασο της
κας Ιρίνας Μπόικο με θέμα: «Τα τρία γουρουνάκια».
            Με την παρουσία τους τίμησαν την εορτή μας η κα Ελένη Νασέλου, μέλος της Διοικούσας επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού, κ. Νικόλαος Παντελιάς, κ. Ιωάννης Κουτελιέρης και κ. Ιωάννης Ρέππας. 

Top

Επικοινωνία

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λ. Δημοκρατίας 50  Τ.Κ.  135 61
Τηλ. 210-2611689
Φαξ: 210 - 2631492

email: i.n.ag.anargyron.at@gmail.com